در جلسه مشترک شهردار تهران با قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران پیشنهاد انجام پروژه‌های مشترک جهت ایجاد موزه بزرگ ری با توجه به ظرفیت چشمه‌علی مطرح شد.

چشمه علي

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی شهردار تهران به همراه برخی از معاونان خود میزبان علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران بود و در این جلسه فرصت ها و چالش‌های پیش رو مدیریت شهری پایتخت در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در آستانه عید نوروز مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و پیشنهادهایی نیز در زمینه افزایش تعاملات بین دو دستگاه شهرداری تهران و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی داده شد.

از جمله موضوعاتی که در این جلسه مشترک مطرح شد موضوع ضرورت اهتمام در بخش تاریخی شهر تهران و کاربری رایگان و معافیت‌های مالیاتی در بخش‌های مختلف گردشگری، مرمت و احیای بناهای فرهنگی و تاریخی شهر تهران بود.

همچنین در این جلسه درباره بسته بودن درب‌های اماکن تاریخی تملک شده و لزوم توجه به بهره برداری از آن توسط بخش خصوصی، توجه به نگهداری مسیل‌ها، قنوات، انهار، تابلوهای راهنما، تملک و بهره‌برداری از خانه های مشاهیر، توجه به تبلیغات شهری در حوزه گردشگری جهت بازدید از اماکن و زیبایی های تهران، دایر کردن بازارچه صنایع دستی در ایام نوروز صحبت شد.

ادامه نورپردازی خلاقانه در شهر تهران و گسترش آن به سمت اماکن تاریخی و میراثی از جمله سر در باغ ملی، ارائه تورهای ارزان قیمت با کمک سازمان گردشگری شهرداری تهران، پیش بینی کیوسک‌های راهنمای گردشگری در شهر تهران در  نوروز، توجه به حریم حرم شاه عبدالعظیم حسنی (ع)، پیشنهاد انجام پروژه های مشترک جهت موزه بزرگ ری با توجه به ظرفیت چشمه علی و ثبت جهانی این مکان، توجه به احداث خانه موزه در محله‌های تهران، تشکیل ستاد نوروزی ۱۴۰۱ از جمله پیش بینی اتوبوس های گردشگری از دیگر مواردی بود که در جلسه شهردار تهران و معاون میراث فرهنگی مطرح و بررسی شد.

در انتهای این جلسه،  علیرضا زاکانی شهردار تهران پیشنهاد تشکیل کارگروه مشترکی را داد و تاکید کرد کارگروه پس از تشکیل پیش نویس تفاهم نامه‌ای را تهیه کند تا جهت ارائه خدمات متقابل به امضاء طرفین برسد.

کد خبر 660762

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha